Nabídka masa

Bio Hovězí maso
Býk Aberdeen Angus
Doba zrání minimálně 21 dnů

Kvalitní dozrávané maso z našeho ekologického zemědělství plemene Aberdeen Angus. Maso z tohoto plemene patří mezi nejchutnější steaková masa. Jedná se o vysoce kvalitní maso se specifickou chutí, které je ideální
ke kulinářskému zpracování. Maso Anguse dosahuje vysokého stupně mramorování, což chuti dodává křehkost, jemnost a šťavnatost.
Balíčky jsou baleny po cca 1kg, vybrat si můžete dle své chuti.

Maso předníMaso zadní
Podplečí197,-Velká plec297,-
Krk197,-Ořech287,-
Hrudí bez kosti277,-Květová špička (Picanha)377,-
Vysoký roštěnec487,-Nízký roštěnec487,-
Kližka197,-Svíčková pravá787,-
Karabáček257,-Loupaná plec287,-
Žebro na gril, pečení s kostí197,-Kýta vrchní šál287,-
Oponka317,-Kýta spodní šál287,-
Plecový plátek (lopatkový)377,-Kýta váleček337,-
Flank steak317,-Falešná svíčková387,-
Na vývary
Kosti morkové47,-
Kosti na vývar57,-
Žebro s kostí117,-
Oháňka157,-
Na přání Vám můžeme připravit (nutná telefonická objednávka)
T-bonesteak řezaný z nízkého roštěnce, kosti a svíčkové997,-
Ossobucovysoký plátek kližky s morkovou kostí337,-
Roštěnec Tomahawksteak z roštěnce a s částí žebra597,-
Rib Eye Steaksteak připravený z vysokého roštěnce597,-
Rump Steaksteak připravený z květové špičky487,-
Na Burgery – rádi nameleme 177,- (ořez na skvělé burgery, plněné papriky, karbanátky…)

Veškeré ceny jsou za 1kg včetně 15% DPH

Zadní maso bez kosti:
21 Květová špička RUMP STEAK – skvělá na steaky, tataráček, carpaccio, ale i k vaření
23 Ořech Výborný na pečení či dušení
24 Spodní šál Výborný na španělské ptáčky
25 Vrchní šál Hodí se na tataráček, vaření, pečení
26 Váleček Skvělý na svíčkovou omáčku, ale také carpaccio
9 Kulatá plec Falešná svíčková
10 Loupaná plec Iron steak, výborný na marinování, grilování, ale také vaření
12 Velká plec Výborná na plátky, rolády, vaření, pečení a dušení
15 Nízký roštěnec Sirloin Steak, skvělý na steaky
16 Svíčková pravá Nejlepší maso na Bifteky, carpaccio či tataráček

Přední maso bez kosti:
3 Krk bez kosti Výborné maso na mletí, vaření a burgery
4 Podplečí bez kosti Skvělé pro dušení, vaření a pečení
5 Vysoký roštěnec RIBEYE steak, skvělé na grilování, s kostí a žebrem skvělý TOMAHAWK steak
14 Kližka přední Skvělá na omáčky
18 Oponka Výborná na guláš
19 Pupek FLANK STEAK
19 Pupek Nízký skvělý na rolády, minutky
27 Karabáček Méně šlachovitá část zadní kližky
28 Kližka zadní Skvělé maso na omáčky

Přední maso s kostí

7 Hrudí a žebro