Nabídka masa

Bio Hovězí maso
Doba zrání minimálně 21 dnů

Máme pro vás kvalitní dozrávané maso z našeho certifikovaného ekologického hospodářství výhradně z našich volků či výjimečně jalovic čistokrevného plemene Aberdeen Angus.

Maso z tohoto plemene patří mezi nejchutnější hovězí masa. Na váš talíř minimálně po 3 týdnech zrání.
Maso z Anguse dosahuje vysokého stupně mramorování, což masu dodává skvělou chuť, úžasnou křehkost a výbornou šťavnatost.

Maso z volků je absolutní špičkou dokonalosti, je to dáno tím, že volci pomalu rostou a ukládají tuk nejen do podkoží, ale právě i do svaloviny – to je to tajemné MRAMOROVÁNÍ. A jak známo, tuk je nositelem chuti.

Balíčky jsou vakuově baleny po cca 0,8 – 1,8kg.
Vybrat si můžete cokoliv v jakémkoliv množství dle vaší chuti.

Maso přední
Podplečí257,-
Krk257,-
Hrudí bez kosti277,-
Vysoký roštěnec507,-
Kližka257,-
Karabáček257,-
Žebro na gril, pečení s kostí237,-
Flank steak327,-
Plecový plátek (lopatkový)377,-
Falešná svíčková387,-
Maso zadní
Velká plec317,-
Ořech337,-
Květová špička377,-
Nízký roštěnec507,-
Svíčková pravá987,-
Loupaná plec347,-
Kýta vrchní šál347,-
Kýta spodní šál347,-
Kýta váleček337,-
Na vývary (zamraženo)
Kosti morkové47,-
Kosti na vývar57,-
Žebro s kostí147,-
Polévkový mix 137,-
Ostatní
Na Burgery – na přání nameleme (ořez z přední i zadní části na skvělé burgery, ale také plněné papriky, karbanátky…)267,-
Srdce97,-
Líčka257,-
Oháňka157,-
Veverka287,-
Oponka317,-
Speciality

Ossobucovysoký plátek kližky s morkovou kostí,
dokonalé upéct
337,-
Rib Eye Steaksteak připravený z vysokého roštěnce597,-
Rump Steaksteak připravený z květové špičky487,-
I-Bone Steaksteak připravený z nízkého roštěnce s kostí597,-
Ball Tip Steaksteak připravený z ořechu437,-
Picanhaskvělý kus masa z vrchní části kýty s tukovým krytím437,-
Maminhasteakové maso mezi ořechem a květovou špičkou437,-

Zadní maso bez kosti:
21 Květová špička RUMP STEAK – skvělá na steaky, tataráček, carpaccio, ale i k vaření
23 Ořech Výborný na pečení či dušení
24 Spodní šál Výborný na španělské ptáčky
25 Vrchní šál Hodí se na tataráček, vaření, pečení
26 Váleček Skvělý na svíčkovou omáčku, ale také carpaccio
9 Kulatá plec Falešná svíčková
10 Loupaná plec Iron steak, výborný na marinování, grilování, ale také vaření
12 Velká plec Výborná na plátky, rolády, vaření, pečení a dušení
15 Nízký roštěnec Sirloin Steak, skvělý na steaky
16 Svíčková pravá Nejlepší maso na Bifteky, carpaccio či tataráček

Přední maso bez kosti:
3 Krk bez kosti Výborné maso na mletí, vaření a burgery
4 Podplečí bez kosti Skvělé pro dušení, vaření a pečení
5 Vysoký roštěnec RIBEYE steak, skvělé na grilování, s kostí a žebrem skvělý TOMAHAWK steak
14 Kližka přední Skvělá na omáčky
18 Oponka Výborná na guláš
19 Pupek FLANK STEAK
19 Pupek Nízký skvělý na rolády, minutky
27 Karabáček Méně šlachovitá část zadní kližky
28 Kližka zadní Skvělé maso na omáčky

Přední maso s kostí

7 Hrudí a žebro